Πέρασε από τον κάμπο ο Ατρόμητος

Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 19:33
UPD:19:37
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με γκολ του Μανούσου στο 89΄ ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα και έδωσε τέλος στις τελευταίες αποτυχίες του στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στις επιτυχίες κατά τη 19η αγωνιστική.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στους 33 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, για να δει αν θα παραμείνει το -3 από την τρίτη Ένωση, ενώ οι «βυσσινί» έμειναν στους 20 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος πήρε νωρίς την κατοχή της μπάλας, αλλά στο 40΄ η ΑΕΛ είχε ευκαιρία να προηγηθεί μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, αλλά ο Μέγερι... φώναξε «όχι» μπλοκάροντας την μπάλα.

Η τελευταία φάση πριν το ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ, με την μπάλα από το μακρινό σουτ του Φατιόν να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μέγερι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά χωρίς φάσεις, με κυριότερη αυτή που είχε πρωταγωνιστή τον Ντέλετιτς, όταν έπιασε δυνατό σουτ, διαγώνια έξω από την περιοχή, αλλά με το ένα χέρι έδιωξε, έστω και δύσκολα ο Μέγερι.

Η νίκη για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 89΄ όταν ο Μανούσος δέχτηκε πάσα από τον Μπρούνο και με αριστερό σουτ έγραψε την Ιστορία αυτού του αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις