Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 11 Απριλίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, κυρίως από το απόγευμα και ισχυρούς νοτίους ανέμους, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές, οι οποίες το βράδυ στη Μακεδονία κατά τόπους θα ενταθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι και στα ανατολικά αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές, οι οποίες το βράδυ στα βορειοδυτικά κατά τόπους θα ενταθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις, που αργότερα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και σταδιακά στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Σταδιακά ισχυροί και το βράδυ πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τη νύχτα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχή, κυρίως από τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και στα νησιά του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ. Βαθμιαία όμως, από τα δυτικά προς τα ανατολικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, που από το βράδυ θα εξασθενήσουν και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί, που το βράδυ θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή