Π. Καμμένος: Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη

«Δεν θέλουμε χάρη από κανέναν, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας»
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 12:27
UPD:13:29
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Νέες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, διαμηνύοντας ότι το κόμμα του «δεν θέλει χάρη από κανέναν», αλλά «εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας».

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας» γράφει ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία κάνει επίσης λόγο για απειλές κατά της οικογένειάς του.

«Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν και Έλληνες Αλέξη» αναφέρει.

Εν αναμονή της προαναγγελθείσας παραίτησης του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ η κυβέρνηση φέρεται να επεξεργάζεται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, οι οποίες θα επιτρέψουν στον Πάνο Καμμένο να διατηρήσει τα προνόμια του επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Π. Καμμένος προειδοποίησε πως «αν ο Τσίπρας λειτουργήσει "δίνω μια καρέκλα, δώσε μία ψήφο" θα αποδείξει όχι μόνο ότι είναι αχάριστος αλλά ότι ο ίδιος διέλυσε μια Κ.Ο. που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια». «Τον έκανα πρωθυπουργό και με τη μέθοδο της αποστασίας διέλυσε την κοινοβουλευτική μου ομάδα» συνέχισε και απείλησε ότι αν δεν σωθεί η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ κρατάει όπλα και θα τα χρησιμοποιήσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή