Ισοπαλία στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Ατρόμητο

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 19:28
UPD:19:31
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο, που διεξήχθη στο πλαίσιο της εξ αναβολής 15ης ημέρας του πρωταθλήματος. 

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν από τους αντίπαλους, αφού οι γηπεδούχοι μάχονται για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων καταδιώκει την τρίτη ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, όπως το συνηθίζουν και στο 8΄ κεφαλιά του Κουλούρη έδιωξε ο Στρέζος, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, ενώ στο 24΄ ο Ουάρντα σούταρε από το ύψος του πέναλτι, πάνω από το δοκάρι.

Στο 33΄ όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος άνοιξε το σκορ με προβολή, από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Χατζηισαΐα, με τον Κουλούρη να φτάνει τα 14 γκολ. 

Ο Ατρόμητος δεν χάρηκε πολύ, όμως, αφού στο 37ο λεπτό ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Νέιρα, που πήρε την πάσα του Κοροβέση και νίκησε τον Μέγερι για το 1-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη καλή ευκαιρία δημιουργήθηκε μόλις στο 80΄, όταν το σουτ του Ναμπί έφυγε λίγο πάνω από το  δοκάρι, ενώ στο 83΄ σουτ του Μπουσουλάτζιτς κατέληξε επίσης άουτ.

Ο ΟΦΗ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 90΄ με τον Παπαστεριανό, όταν σε τετ α τετ με τον Μέγερι, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις