Ευρωλίγκα: Με Μπαρτσελόνα για τη νίκη τετράδας ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 12:07
UPD:12:09
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Με μία νίκη λιγότερη από την τέταρτη Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα απόψε (31/1, 21:00), στο ΣΕΦ.

«Ερυθρόλευκοι» και Εφές έχουν κοινό στόχο την πρώτη τετράδα, οπότε αυτές οι δύο αναμετρήσεις, για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, είναι καθοριστικές.

Την ομάδα της Καταλονίας περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, καθώς το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, μία βραδιά που τίποτα δεν λειτούργησε για τους «ερυθρόλευκους».

Σπανούλης και Ουίλιαμς-Γκος καλούνται να αποδείξουν την ανωτερότητά τους απέναντι στους εξαιρετικούς οργανωτές και... εκτελεστές Τομά Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα αποτελέσει παίκτη «κλειδί» στη ρακέτα, όπου οι Άντε Τόμιτς και Κέβιν Σεραφάν, θα προσπαθήσουν να τον δυσκολέψουν.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα εξάλλου από τότε που οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στον πρώτο γύρο, καθώς στις 18 Δεκεμβρίου, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (69-60) από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Η τελευταία νίκη της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση σημειώθηκε επί του Παναθηναϊκού στις 11 Ιανουαρίου, αλλά έκτοτε ηττήθηκε από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και από την ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη.

Σε αυτές τις δύο ήττες της, η Μπαρτσελόνα είχε 14,5 λάθη μέσο όρο, ενώ παρουσίασε και αισθητή υποχώρηση στα επιθετικά ριμπάουντ (7,5).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις