Χωρίς τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός στο Αλκαζάρ

Τρίτη, 11 Απριλίου 2006 18:05
UPD:18:07
A- A A+

Χωρίς τους φιλάθλους του αλλά και τους Τουρέ, Γεωργάτο, Κωνσταντίνου και Ριβάλντο http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/04/11/1177087.htm , θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να μην παραλάβει ούτε ένα εισιτήριο, καθώς όπως τονίζει δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

«Παρακολουθούμε εδώ και ένα μήνα, τις απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης της ΠΑΕ Λάρισας να δημιουργήσει μια έκρυθμη κατάσταση εν όψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους της Λάρισας, τους οποίους δεν εμποδίσαμε να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στο στάδιο Καραϊσκάκη, αλλά καταδικάζουμε τις ενέργειες της Διοίκησης που παραβιάζοντας τη νομιμότητα, τους παρασύρει με στόχο να δημιουργηθούν βίαια επεισόδια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και συνεχίζει:

«Ταυτόχρονα, διαπιστώνουμε ότι οι υπεύθυνοι κρατικοί και ποδοσφαιρικοί φορείς, προεξαρχούσης της διοίκησης της Α.Ε.Λ. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αρνούνται, ή ακόμη χειρότερα αδυνατούν, να εφαρμόσουν τις νόμιμες διαδικασίες».

Οπως υπογραμμίζεται, «ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετέχει σε ένα ιδιότυπο παζάρι συμβιβασμών, εκδουλεύσεων και εξυπηρετήσεων εις βάρος του θεσμού του Κυπέλλου και εν τέλει των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τα γεγονότα αυτά μας οδηγούν στην απόφαση εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, να μην παραλάβουμε ούτε ένα εισιτήριο και να δεχθούμε δήθεν "συμβιβαστικές" λύσεις».

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους υπεύθυνους φορείς, είτε αυτοί είναι κυβερνητικοί, είτε ποδοσφαιρικοί, να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες και να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλη αυτή την ανωμαλία, που είναι ένα πλήγμα για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι μόνον», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις