Συζήτηση Κ. Μπακογιάννη με μαθητές στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 12:24
UPD:12:35
Youtube/Kostas Bakoyiannis
A- A A+

Συνάντηση με μαθητές στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας είχε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου, κατόπιν πρόσκλησης από μαθητές του 21ου Γενικού Λυκείου Αθηνών ο κ. Μπακογιάννης επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα και συνομίλησε μαζί τους «για την κατάσταση στη Γκράβα, την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν πολλά πάρκα και παιδικές χαρές, την παράνομη στάθμευση στην πόλη, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, τους άστεγοι της Αθήνας». Κουβέντιασαν επίσης και για τη σχέση των νέων με την  πολιτική και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συμφώνησε με τους μαθητές ότι τα αιτήματα της κοινωνίας θέλουν λύσεις ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές.

Ένα από τα θέματα της συζήτησης ήταν και η ελλιπής θέρμανση παρά τις προσπάθειες της διεύθυνσης του 21ου ΓΕΛ, με αποτέλεσμα κάποιες φορές, όπως είπαν οι μαθητές, να κάνουν μάθημα με μπουφάν. «Στο Καρπενήσι τα παιδιά στα σχολεία δεν φοράνε μπουφάν όταν κάνουν μάθημα. Και φοράτε εσείς στην Αθήνα;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι «ο δήμαρχος δεν είναι μάγος» και ότι «χρειάζεται σχέδιο και να συμφωνήσουμε στους στόχους και τις προτεραιότητες».

«Εμένα ο δήμαρχος Αθηναίων θα με προκαλούσε με έργα, με πράξεις… Όχι μόνο σε ένα σχολείο αλλά σε όλα τα σχολεία της Αθήνας» του είπε μια μαθήτρια από το 21ου ΓΕΛ. «Όταν το παιδί είναι καλά είναι και η οικογένεια. Όταν η οικογένεια είναι  καλά, είναι και το κράτος» παρατήρησε από την πλευρά της η διευθύντρια του 21ου Γυμνασίου Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή