Ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο έκανε ο ΠΑΟΚ (4-0 τον ΟΦΗ)

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 19:34
UPD:19:46
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ και ξέφυγε με 11 βαθμούς από τον δεύτερο, Ολυμπιακό, ο οποίος σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το τελικό σκορ μαρτυρά πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι «ασπρόμαυροι» κυριάρχησαν σε όλο το 90λεπτο και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης θα μπορούσαν να είχαν πετύχε περισσότερα γκολ.

Ο... χορός των γκολ ξεκίνησε στο 24' με την δυνατή κεφαλιά του Λέο Μάτος, μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ. Πριν κλείσει το ημίχρονο η ομάδα του Λουτσέσκου έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο». Αφού χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Σάκχοφ στο 30΄ και 34΄, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ακπόμ με προβολή «έγραψε» το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς.

Όλα τελείωσαν στο 65', όταν ο Ζαμπά σκόραρε για τρίτη φορά μετά από υποδειγματική συνεργασία Μπίσεσβαρ-Ακπόμ και ασίστ του Βρετανού στον Βραζιλιάνο σκόρερ.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάστησε να επιτίθεται και δεν άργησε να φτάσει στο 4-0. Με υπέροχο βολέ του κορυφαίου σήμερα παίκτη του, Τσούμπα Ακπόμ, που έστειλε την μπάλα αναπαυτικά στην γωνία της εστίας του Στρέζου στο 80' μέσα σε απόλυτη αποθέωση από το κοινό της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 16 νίκες σε 17 ματς (έχει μόλις μία ισοπαλία), διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του και μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον εφετινό τίτλο της Super League.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις