«Περίπατο» με την Κύμη ο Ολυμπιακός

Ο Προμηθέας «έσπασε» το αήττητο του Περιστερίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 19:19
UPD:19:22
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του την περασμένη Πέμπτη από την Φενέρμπαχτσε στην Euroleague, ενώ ο Προμηθέας «έσπασε» το αήττητο του Περιστερίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να φτάσει στην 14η νίκη του στο πρωτάθλημα, με 92-69, επί της Κύμης και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο ματς λιγότερα.

Ο Ζακ ΛεΝτέι με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Βασίλης Σπανούλης με 16 ήταν οι κορυφαίοι των «ερυθρολεύκων», που έπαιξαν χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Η ομάδα από την Χαλκίδα βρέθηκε στο -10 στο πρώτο 20λεπτο (42-32) και στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου πλησίασε στο -3 (50-47) με σερί 10-0.

Το τάιμ-άουτ που κάλεσε ο Ντέιβιντ Μπλατ έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος πέτυχε 12 αναπάντητους πόντους (62-47) και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς.

Πολύ μεγάλη νίκη με 86-79 επί του Περιστερίου πέτυχε ο Προμηθέας Πατρών στο «Ανδρέας Παπανδρέου», για τη 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Η αχαϊκή ομάδα έγινε η πρώτη που περνά νικηφόρα φέτος από την έδρα του ΓΣΠ, χάρις στην οποία έπιασε στη βαθμολογία την ομάδα των δυτικών προαστίων με 25 βαθμούς (όσους έχουν επίσης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), αποκτώντας και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις