«Ανάσα» για Λεβαδειακό στο ντεμπούτο του Καραγεωργίου

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 17:06
UPD:17:18
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Το ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού συνοδεύτηκε από την τεράστια νίκη επί του Αρη με 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι Βοιωτοί επέστρεψαν στα «τρίποντα» και με το σημερινό (27/01) πήραν βαθιά ανάσα και ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες, αναφορικά με το μέλλον τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Λεβαδειακός είχε να «γευτεί» την χαρά της νίκης από τις 10 Νοεμβρίου 2018 (τότε επικράτησε επί του ΟΦΗ). Πέρασαν 2.5 μήνες για να έρθει αυτή η επιτυχία, η οποία γέμισε με αισιοδοξία τους Βοιωτούς στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 38΄. Μετά από σέντρα του Τσαμπούρη, ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά παραβίασε την εστία των φιλοξενούμενων και έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πίεσε πάρα πολύ στο δεύτερο μέρος για το γκολ της ισοφάρισης. Κλασική ευκαιρία δεν έχασε, εκτός από την φάση του 70ού λεπτού, όταν ο Μπάγιτς βρέθηκε σε σωστή θέση και απόκρουσε το σουτ του Γκαρσία μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έσφιξαν ακόμη περισσότερο την άμυνά τους και κατάφεραν να κρατήσουν την υπερπολύτιμη νίκη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις