Με... προπόνηση η Σίτι προκρίθηκε στο Κύπελλο

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 19:16
UPD:19:21
Action Images via Reuters/JASON CAIRNDUFF
A- A A+

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε την εξαιρετική κστάσταση που βρίσκεται και με το ευρύ 5-0 επί της Μπέρνλι στο «Ετιχαντ» προκρίθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα πανηγύρισε την 8η σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς από την έναρξη του 2019 δεν έχει ούτε ισοπαλία!

Μετά την ήττα από την Λέστερ (Boxing Day) με 2-1, οι «πολίτες» τρέχουν με «σπασμένα τα φρένα». Μετρούν 8 νίκες σερί σε όλες τις διοργανώσεις και στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια έχουν πετύχει 29 γκολ, δίχως να έχει παραβιαστεί η εστία τους

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γκάμπριελ Ζεσούς (23΄), Μπερνάρντο Σίλβα (52΄), Ντε Μπράιν (61΄), αυτογκόλ ο Λονγκ (73΄) και στο 85΄ ο Αγούερο με πέναλτι έκλεισε το σκορ.

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η Γουλβς, που αν και έχανε με 2-0 από την Σριούσμπερι βρήκε τον τρόπο να πάρει το 2-2 και να στείλει το ζευγάρι σε επαναληπτικό, ενώ σε ένα ακόμα θλιβερό απόγευμα, η Νιούκαστλ κέρασε ένα ακόμα πικρό ποτήρι τους οπαδούς της με το 0-2 από την Γουότφορντ και τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις