Super League: Τα φώτα στη Νέα Σμύρνη

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 10:09
UPD:10:48
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Η αναμέτρηση, Πανιώνιος-ΑΕΚ, «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/01) περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων η πιο σημαντική θα ξεκινήσει στις 19:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η φορμαρισμένη τον τελευταίο μήνα, ΑΕΚ, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που έχει (τρεις με το Κύπελλο), έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή. Στα τρία τελευταία ματς που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» σημείωσαν 12 γκολ χωρίς να δεχτούν κανένα, δείγμα της καλής κατάστασης που βρίσκονται.

Από την άλλη το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή του και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει να «γευτεί» την χαρά της νίκης εδώ και 5 αγωνιστικές.

Το έργο των «κυανέρυθρων» γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς εκτός πλάνων για το ματς με την Ένωση τέθηκε ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες», ενώ στις 19:00 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί την Ξάνθη σε ένα εντελώς αμφίρροπο ματς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις