Ποιος θα σταματήσει την Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ;

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 00:08
UPD:00:12
REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

Το ράλι που έχει ξεκινήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει σταματημό!

Οκτώ στα οκτώ για τους «μπέμπηδες» επί των ημερών του Νορβηγού προπονητή στο τιμόνι τους, αυτή την φορά με νέο «θύμα» την Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν καταλαβαίνουν από έδρες και το απέδειξαν και στο «Έμιρειτς», όπου επιβλήθηκαν με 3-1 της Αρσεναλ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην 5η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αλέξις Σάντσες και Τζέσε Λίνγκαρντ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Γιουνάιτεντ από ισάριθμες ασίστ του Λουκάκου στο 31΄ και 33΄, ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν πριν κλείσει το ημίχρονο με τον Ομπεμεγιάνγκ.

Η ομάδα του Σόλσκιερ, που κερδίζει διαρκώς πόντους για να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών μετά το καλοκαίρι, βρήκε τον τρόπο να αντέξει στην πίεση των Λονδρέζων στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και με τον Μαρσιάλ στο 82΄ να σκοράρει, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, «κλείδωσαν» τη νίκη-πρόκριση για τη συνέχεια του FA Cup.

Η Άρσεναλ στάθηκε άτυχη, καθώς ο Ουνάι Έμερι αναγκάστηκε να αλλάξει πολύ γρήγορα τα πλάνα του μετά τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 20ό λεπτό. Στο 64΄ αποχώρησε τραυματίας και ο Κονσιενλί!

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις