ΚΙΝΑΛ: Με Πετσίτη-Μαξίμου συνδέεται το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 16:49
UPD:16:57
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

«Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE συνδέεται πλέον με τις παρεμβάσεις του κ. Πετσίτη ως εκπροσώπου των "υπηρεσιών" του Μεγάρου Μαξίμου, δηλαδή του στενού κύκλου του Πρωθυπουργού απλά και ταυτόχρονα μισθοδοτούμενου υπαλλήλου του κ. Λαυρεντιάδη της ELFE» υποστηρίζει ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Όπως σημειώνει, «η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων από τον κ. Μ. Πετσίτη στην υπόθεση της ΔΕΠΑ για τα χρέη της βιομηχανίας λιπασμάτων ELFE επιβεβαιώνει τη σχετική ερώτηση που είχαμε απευθύνει στον υπουργό Δικαιοσύνης».

Κατά τον κ. Παπαθεοδώρου, «η αλήθεια πρέπει να λάμψει και η Δικαιοσύνη να αποδοθεί σε μια υπόθεση που το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημία εκατομμυρίων ευρώ λόγω των πολιτικών παρεμβάσεων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε κοινοβουλευτικά την καταρρέουσα εν μέσω σκανδάλων κυβέρνηση» καταλήγει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή