Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2006 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από τις απογευματινές ώρες, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στη Μακεδονία, κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και πιθανότητα καταιγίδων το απόγευμα. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν κυρίως από το απόγευμα. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα κεντρικά και τα νότια τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στη Βορειο-Δυτική Ελλάδα σταδιακά θα σταματήσουν και από τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και γρήγορα στο Ιόνιο ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε ισχυρούς. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή