Euroleague: Η Ρεάλ έκανε δώρο στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 00:29
UPD:00:33
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Βασιλικό δώρο στον Ολυμπιακό! Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στην Ισπανία την Αναντολού Εφές με 92-84 κι ως εκ τούτου η ήττα των Πειραιωτών από την Φενέρμπαχτσε μπορεί να χαρακτηριστεί «αναίμακτη»!

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε πέμπτος μετά από 20 ματς στην Euroleague κι εξακολουθεί να καταδιώκει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία υποχώρησε στην 4η θέση με 13-7, την ώρα που οι Πειραιώτες ακολουθούν... κατά πόδας με 12-8.

Οι Μαδριλένοι με την επιτυχία τους αύξησαν το ρεκόρ τους σε 16-4 κι εξακολουθούν να ελπίζουν στην πρωτιά, αν και υπολείπονται δύο ήττες από την Φενέρ, που εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για το φινάλε της regular season της Euroleague.

Οι Άντονι Ράντολφ (24π., 6ρ.) και Σέρχιο Γιουλ (19π., 8ρ., 5ασ.) οδήγησαν την Ρεάλ εκ του ασφαλούς στη νίκη, με τους Μαδριλένους να εξαργυρώνουν παράλληλα την υπεροχή τους στα επιθετικά ριμπάουντ (18 έναντι 4). Στον αντίποδα, ο Βασίλιε Μίτσιτς με 21 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος για την υπέρβαση.

Μετά από τρεις σερί ήττες η Αρμάνι Μιλάνο επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας στην Ιταλία της Ζαλγκίρις Κάουνας με 80-70.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, που αύξησαν το ρεκόρ τους σε 9-11 (9η θέση), ο γνώριμος από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, Μάικ Τζέιμς (20π., 9ασ.), ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Βλάντιμιρ Μίτσοφ (17π.) και Νταϊρις Μπερτάνς (17π.). Από την Ζαλγκίρις των μόλις 5/19 τριπόντων (ρεκόρ 8-12, 11η θέση), ξεχώρισε ο Νέιτ Ουόλτερς (17π.).

Το σημαντικό για τους Ιταλούς, πάντως, είναι το γεγονός ότι κάλυψαν τη διαφορά της ήττας τους στο Κάουνας (83-78), οπότε θα έχουν το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία με τους Λιθουανούς στη «μάχη» για την είσοδο στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις