Πώς το pin stripe γίνεται πρωινή υπόθεση

White-collar job: Το λευκό ζιβάγκο αναβαπτίζει ένα pin stripe σε ακαταμάχητη πρωινή επιλογή
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 09:54
UPD:09:54
In Icons We Trust
A- A A+

Είδαμε πρόσφατα πώς τα double breasted κοστούμια μπορούν να μεταμορφωθούν σε casual πρότυπο κομψότητας. Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, πέρα από το απλό t- shirt (σε καλή, πάντα, ποιότητα) που του δίνει την ευκαιρία για μία δεύτερη ανάγνωση, υπάρχει πάντα το μαλακό, λευκό ζιβάγκο που βρίσκει τη θέση του μέσα από ένα γκρι pin stripe από ζεστό μάλλινο ύφασμα.

IN ICONS WE TRUST

•Επιλέξτε ένα θαρραλέο chalk stripe, το pin stripe του οποίου η ρίγα μοιάζει γραμμένη με κιμωλία, το οποίο μπορεί να στηρίζει πολύ πιο εύκολα μία πρωινή εμφάνιση από το αυστηρό και γραμμικό, κλασικό pin stripe.

•Διαλέξτε με προσοχή το ζιβάγκο σας. Πρέπει να έχει αρκετό όγκο ώστε να στέκεται σωστά μέσα από το σακάκι, αλλά να είναι και αρκετά καλοφτιαγμένο και στο νούμερό σας, ώστε να μην ασφυκτιά μέσα σε αυτό.

•Η ποσέτ είναι πάντα μία πολύ έξυπνη προσθήκη που καθοδηγεί το look εκεί ακριβώς που θέλει κανείς να πάει. Αυτή η πουά από μάλλινο ύφασμα δίνει μία διάθεση παιχνιδιού και χαλαρότητας, αφαιρώντας λίγη ακόμη από την επισημότητα του κοστουμιού.

•Ο τολμηρός sartorialist θα επιλέξει να ταιριάζει την εμφάνιση αυτή με ένα ζευγάρι loafers, χωρίς να φοβάται τους νυχτερινούς συνειρμούς. Για να τους εξοστρακίσει, θα τα φορέσει με ένα ζευγάρι μαύρες κάλτσες, αφήνοντάς τα να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σύνολο.

•Τολμήστε να ολοκληρώσετε το σύνολο με ένα παλτό σε σκούρο μπλε χρώμα. Θα κλείσει με πρωτότυπο κι ωραίο τρόπο την παλέτα σας, λειτουργώντας συμπληρωματικά.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Ημίπαλτο, μάλλινο pinstripe κοστούμι, μάλλινο ζιβάγκο και pochette, όλα Boss. Διαθέσιμα από τα Boss Stores.

Ρολόι Big Pilot annual calendar από την IWC διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail.

Δερμάτινα loafers από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή