Εβερτ: Ο κ. Παπανδρέου να καταθέσει στην ΑΔΑΕ όσα στοιχεία έχει για τις υποκλοπές

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2006 13:27
A- A A+

Να καθέσει στην ΑΔΑΕ όσα στοιχεία διαθέτει για την υπόθεση των υποκλοπών, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Μιλτιάδης Έβερτ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να καταθέσει στον εισαγγελέα και στην ΑΔΑΕ τα στοιχεία που έχει για τις υποκλοπές, αναφέρει σε δήλωσή του ο Μιλτιάδης Εβερτ.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνει, «ο κ. Γιώργος Παπανδρέου είπε κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό τα εξής: "Μπορείτε, κ. Καραμανλή, να διαβεβαιώσετε τη Βουλή ότι κυβερνητικό ή κομματικό κλιμάκιο δεν έκανε χρήση των προϊόντων των υποκλοπών;"

Οφείλει ο κ. Παπανδρέου άμεσα να καταθέσει στον εισαγγελέα και την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής τα συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις που τεχνηέντως αφήνει να υπονοηθεί ότι υπάρχουν και διαθέτει ώστε να εκστομίζει μια τέτοια κατηγορία. Εάν δεν το κάνει, είναι φανερό ότι συκοφαντεί και αυτό είναι απαράδεκτο για κάθε πολίτη, αλλά πολύ περισσότερο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Και ο κ. Έβερτ καταλήγει: «Λησμόνησε ο κ. Παπανδρέου, ότι, όπως προκύπτει από το πόρισμα που ήδη έχει καταθέσει η ΑΔΑΕ στη Βουλή, το τηλέφωνο του κ. Καραμανλή ήταν μεταξύ αυτών που παρακολουθούντο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή