Βόλεϊ: Εύκολες νίκες για Κηφισιά και ΠΑΟΚ

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 21:50
UPD:21:51
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 64 λεπτά με 3-0 την Κομοτηνή και πήρε εύκολα ένα ακόμα τρίποντο συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο 2019. 

Ο «Δικέφαλος», έχοντας και πάλι κορυφαίο τον Ολλανδό Νιλς Κλαπβάικ, μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία για το μακεδονικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Η Κομοτηνή έμεινε καθηλωμένη στους 5 βαθμούς και πλέον η κατάσταση γίνεται πολύ δύσολη καθώς βρίσκεται στο -5 από ΑΕΚ και Εθνικό που είναι από πάνω της.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αναδεικνύεται στην αποκάλυψη του 2019, καθώς με δύο «καθαρά» τρίποντα εκτοξεύτηκε στη βαθμολογία της Volley League.

Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά, έχοντας σταθερή υποδοχή, κορυφαίο τον Λάανε και με αδιαπέραστο μπλοκ (17 πόντοι) από τον Σέρβο Λόπαρ νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή και έφτασε τους 11 βαθμούς, προσπερνώντας ΑΕΚ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Ηρακλής, που έμεινε καθηλωμένος στους 13 βαθμούς, υστέρησε στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση, αφού έβγαινε συνεχώς σε οργανωμένο μπλοκ.

Αποκορύφωμα ήταν η χαμένη ευκαιρία του 2ου σετ, οπου ο «Γηραιός» αν και βρέθηκε μπροστά με 19-16 χάρισε σε σερί 6-0 δέχθηκε με τη σειρά του σερί 6-0 από τους γηπεδούχους για το 2-0 σετ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις