Ρουσόπουλος για προσλήψεις στη Γ.Γ. Ενημέρωσης: «7.461 ψέματα του ΠΑΣΟΚ»

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2006 17:23
A- A A+

Έντονη ήταν η απάντηση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, στις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ περί χιλιάδων προσλήψεων κατά τα πρώτα δύο χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ - εκ των οποίων 7.461 προσλήψεις στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

«7.461 ψέματα περιλαμβάνει η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για δήθεν 7.461 προσλήψεις στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος, διευκρινίζοντας ότι «στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης υπηρετούν, με πάσης φύσεως σχέση εργασίας, συνολικά 696 άτομα».

«Εάν στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται και στην ΕΡΤ, τότε προφανώς περιλαμβάνει και τους περίπου 2,000 συμβασιούχους, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν προσληφθεί από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός που υποκριτικά αγνοεί ή σκοπίμως αποκρύπτει», παρατηρεί ο υπουργός Επικρατείας.

Όπως πρόσθεσε, ζήτησε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να του δηλώσει αν εμπίπτει στις περί προσωπικού απορρήτου διαδικασίες, η δημοσιοποίηση των ονομάτων της λίστας συμβασιούχων και η ημερομηνία πρόσληψής τους, στην οποία θα προβεί, «εάν το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει αυτές τις αθλιότητες» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους το ΠΑΣΟΚ: Ή μειώνονται οι θέσεις εργασίας ή προσελήφθησαν 310.000 άτομα. Και τα δύο μαζί δεν γίνονται», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή