Πόλο: Στον τελικό του Κυπέλλου η Βουλιαγμένη

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 20:35
UPD:20:37
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του 20ου φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν επικράτησε με το εμφατικό 11-1 του ΓΣ Περιστερίου.

Ο ΝΟΒ πήρε έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα-σοκ που είχε υποστεί από τον ΓΣΠ πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα του για το πρωτάθλημα της Α1 και παράλληλα προκρίθηκε για 16η φορά σε τελικό Κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει το πέμπτο τρόπαιό του, με αντίπαλο το νικητή του δεύτερου ημιτελικού Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας.

Για τον ΓΣ Περιστερίου μένει η εμπειρία από  την παρθενική συμμετοχή σε φάιναλ 4, στη σεζόν που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη είχε σημαντικές απουσίες στο συγκεκριμένο αγώνα, καθώς οι δύο ξένοι της, οι Καναδοί Γκαρντιγιάν και Σπούνερ, λείπουν σε προετοιμασία και αγώνες με την Εθνική τους ομάδα.

Παρόλα αυτά, η ομάδα των δυτικών προαστίων το πάλεψε στην άμυνα (ο ΝΟΒ είχε μόνο 3/10 με παίκτη παραπάνω), αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει επιθετικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις