Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Yψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, προβλέπει για σήμερα Mεγάλη Δευτέρα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωηση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι, που αργότερα θα αυξηθούν. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και το βράδυ πιθανώς να βρέξει στα βορειοδυτικά. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα Δωδεκάνησα το πρωΐ τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Σχεδόν αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι, που το βράδυ θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Μεγάλη Τρίτη η ΕΜΥ, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, που σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως πολύ ισχυρούς, αρχικά και στο Ιόνιο και αργότερα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή