Χάντμπολ: Αντιπαράθεση Ομοσπονδίας - ΠΑΟΚ για την έδρα του τελικού στο Κύπελλο Γυναικών

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 20:44
UPD:20:47
A- A A+

Την αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε η απόφαση της ΟΧΕ να αναθέσει στην Άρτα τη φιλοξενία του τελικού του Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών.

Με δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» και η Αναγέννηση είναι τα φαβορί των ημιτελικών (παίζουν σε διπλούς αγώνες με το Πανόραμα και τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών αντίστοιχα), ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εξέφρασε έντονο προβληματισμό και έκανε λόγο για «ορισμό-πρόκληση».

Από τον ΠΑΟΚ αναρωτήθηκαν μάλιστα γιατί δεν επιλέχθηκε το νέο κλειστό της Άρτας για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία (ορίστηκε στην Κοζάνη) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ΟΧΕ απάντησε με ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζει ότι τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν φιλοξενήθηκαν τελικοί ή final-4 κυπέλλου στην έδρα του ΠΑΟΚ, ενώ επισημαίνει ότι το κλειστό της Άρτας δεν πληροί τις προδιαγραφές της EHF και δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον αγώνα της εθνικής ομάδας. 

Από πλευράς Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εκδόθηκε ανακοίνωση-απάντηση στην ΟΧΕ, την οποία κατηγορεί ότι καταργεί την ουδετερότητα και αφήνει αιχμές για «μικροπολιτικά» κίνητρα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις