«Nightflyers»: Τρόμος στο διάστημα, δια χειρός Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 10:15
UPD:19/06/2019 20:49
A- A A+

Το Netflix ανακοίνωσε πως η σειρά «Nightflyers» -η οποία βασίζεται στη νουβέλα του Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν -ο οποίος είναι και διευθυντής παραγωγής, θα ξεκινήσει να προβάλλεται παγκοσμίως, εκτός των ΗΠΑ, την 1η Φεβρουαρίου.

Η σειρά ακολουθεί οκτώ επιστήμονες και ένα άτομο με ισχυρές τηλεπαθητικές δυνάμεις σε μια αποστολή στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος με το Ναϊτφλάιερ- ένα σκάφος με μικρό αλλά στενά δεμένο πλήρωμα και έναν μοναχικό καπετάνιο.

Ελπίδα του ταξιδιού, να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες οντότητες. Ωστόσο, όταν μία σειρά από τρομακτικά και βίαια γεγονότα αρχίζει να συντελείται, τότε ο ένας ξεκινά να αμφισβητεί τον άλλον. Ταυτόχρονα, το να επιβιώσουν από αυτό το ταξίδι αποδεικνύεται τόσο δύσκολο όσο κανείς δε θα μπορούσε να είχε φανταστεί.

Πίσω από την παραγωγή των Τζορτζ P.Ρ. Μάρτιν, Μπράιαν Νίλσον, Μάικ Κάχιλ και Άντριου ΜακΚάρθυ βρίσκονται, επίσης, οι Τζιν Κλέιν (Suits), Ντέιβιντ Μπάρτις (Suits) και Νταγκ Λιμάν (Live. Die. Repeat) από την

εταιρεία Hypnotic, οι Άλισον Ροζενβέιγκ (Ξύπνημα στον Εφιάλτη, Ο Κώδικας των Ναβάχο) και Μάικλ Γκέτα (Ξύπνημα στον Εφιάλτη) από την Gaeta Rosenzweig Films και οι Λόιντ Ιβάν Μίλερ και Άλις Π. P. Νοχάουζερ από την Lloyd Ivan Miller Productions.

Η σειρά είναι παραγωγής της Universal Cable Productions, σε συμπαραγωγή του Netflix. O Τζεφ Μπάλερ, ο οποίος είναι showrunner και executive producer της σειράς, υπογράφει την προσαρμογή του σεναρίου.

Η νουβέλα που ενέπνευσε την τηλεοπτική παραγωγή

Μια συγκλονιστική συλλογή διηγημάτων από το συγγραφέα του «Game of Thrones», με σημείο αναφοράς την εξερεύνηση του διαστήματος και τον κοσμικό τρόμο.

Εννέα εκκεντρικοί επιστήμονες αναχωρούν για μια επική αποστολή στα πέρατα του γνωστού σύμπαντος αναζητώντας τα ίχνη μιας μυθικής εξωγήινης φυλής. Ωστόσο, το πραγματικό μυστήριο θα αποδειχτεί το μόνο σκάφος που δέχτηκε να τους μεταφέρει, ο Νυχτοπτερίτης, καθώς το ίδιο και ο κυβερνήτης του έχουν άλλα, πιο σκοτεινά, σχέδια για την ομάδα... 

Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνονται πέντε ακόμη ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, που εξερευνούν τις δυνατότητες της ανθρώπινης τεχνολογίας και ανασύρουν βαθιά φιλοσοφικά ζητήματα από τις πιο σκοτεινές γωνιές του ανθρώπινου μυαλού. Τι θα συνέβαινε αν οι πόλεμοι ήταν απλώς ένα σπορ; Υπάρχουν τελικά παράλληλα σύμπαντα; Τι ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα; Τι σημαίνει να αγαπάς πραγματικά;

Κυκλοφορεί  σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο Anubis.gr

[email protected]

 

Προτεινόμενα για εσάς