«Elite»: Δεύτερη σεζόν για την ισπανική σειρά του Netflix

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 10:15
A- A A+

Το Netflix, η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Elite», με ένα ειδικό βίντεο που, ταυτόχρονα, αποκαλύπτει τα νέα μέλη του καστ.

Στη νέα σεζόν, καινούργια πρόσωπα – και συγκεκριμένα οι Jorge Lopez, Georgina Amorós  και Claudia Salas  –συμμετέχουν στο ταλαντούχο καστ της σειράς. Επιπλέον, η Silvia Quer  θα είναι συμπαραγωγός της δεύτερης σεζόν μαζί με τους Ramón Salazar και Dani de la Orden, οι οποίοι και σκηνοθέτησαν την πρώτη σεζόν.

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzán Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico, Omar Ayuso και Danna Paola.

H δεύτερη σεζόν -που αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι ολόκληρη γυρισμένη σε ανάλυση 4Κ-, θα είναι διαθέσιμη στα μέλη του Netflix, παγκοσμίως, μέσα στο 2019. Όπως και στην πρώτη σεζόν, η σειρά θα είναι παραγωγή της Zeta Audiovisual.

«Elite»

Στην υπόθεση της σειράς, στο επίκεντρο βρίσκεται το Λας Ενσίνας -το καλύτερο σχολείο για εκλεκτούς στην Ισπανία, όπου η ελίτ της χώρας στέλνει τα παιδιά της να σπουδάσουν.

Είναι, επίσης, το σχολείο όπου μόλις έγιναν δεκτά τρία παιδιά από οικογένειες της εργατικής τάξης, μετά την κατάρρευση της ακαδημίας τους και την απόφαση του τοπικού συμβουλίου των καθηγητών να κατανείμει τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής. Νόμιζαν ότι έκαναν την τύχη τους… αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν και τόσο τυχεροί.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς