ΠΑΣΟΚ: Καταδικαστέα ενέργεια η σημαία στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου

Ζαγορίτης: «Ένα κόμμα εξουσίας όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, πρωτίστως θα πρέπει να σέβεται τα εθνικά σύμβολα»
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2006 18:41
A- A A+

Καταδικαστέα πράξη θεωρεί, με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ηλείας την τοποθέτηση σημαίας του ΠΑΣΟΚ στον ιστό μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου.

Ωστόσο χαρακτηρίζει απολύτως ψευδές και ανυπόστατο ότι «ξηλώθηκε» από τον ιστό η ελληνική σημαία, καθώς, όπως επισημαίνει, δεν υπήρχε αναρτημένη σημαία.

Επίσης, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, μετά το τέλος της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ «σε καφετέρια της πλατείας βρέθηκαν πολιτευτής και κομματικά στελέχη της ΝΔ να τραβούν φωτογραφίες τον ιστό». «Ήταν τυχαία άραγε η παρουσία τους; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι η τοποθέτηση της σημαίας δεν ήταν έργο κάποιου προβοκάτορα;»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει επίσης ότι «όσο καταδικαστέο είναι αυτό το μεμονωμένο περιστατικό, αλλά τόσο καταδικαστέα είναι η πατριδοκαπηλία που επιχειρείται από την πλευρά της ΝΔ».

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης είπε πως ήταν μια απαράδεκτη κίνηση η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί.

«Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό. Ένα κόμμα εξουσίας όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, πρωτίστως θα πρέπει να σέβεται τα εθνικά σύμβολα», παρατήρησε ο κ. Ζαγορίτης και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι θα μείνει καταγεγραμμένο ως ένα μεμονωμένο περιστατικό και εν πάση περιπτώσει αυτοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πάρουν τα μέτρα τους, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή