Τα καλύτερα παπούτσια της σεζόν

In my shoes: Αυτά είναι τα μόνα ζευγάρια που χρειάζεστε φέτος
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 13:02
UPD:13:02
In Icons We Trust
A- A A+

Έναν οδηγό για να αποκωδικοποιήσει κανείς τις λεπτομέρειες, τις διαφορές αλλά και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει κάθε ένα από αυτά τα ζευγάρια παπούτσια που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη συλλογή, παρουσιάζει η ομάδα του In Icons We Trust.

•Τα dress shoes δε χρειάζεται να είναι πάντα dressy. Επιλέγοντας ένα ζευγάρι με μία αναρχική λεπτομέρεια, όπως μικρά τρουκς, ένα γαζί, ή μεταλλικά στοιχεία, θα δώσετε σε ένα πολύ αυστηρό κοστούμι, ή ακόμα και στο tuxedo σας, μία νότα ανάλαφρης διάθεσης.

•Τα μαύρα δετά παπούτσια από λουστρίνι ταιριάζουν πολύ με το βελούδο. Επικεντρωθείτε στη μύτη που ταιριάζει με το παντελόνι σας και το μήκος του ρεβέρ, για να επωφεληθείτε από το μάξιμουμ της αισθητικής τους.

•Τα loafers έχουν γίνει, τις τελευταίες σεζόν, ένα ζευγάρι που δεν περιορίζεται σε επίσημες εξόδους, αλλά συνοδεύει και χαλαρά απογευματινά looks. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, αποφεύγουμε τα βελούδινα σχέδια, τα οποία φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού μόνο για ιδιαίτερες περιστάσεις.

•Ένα ζευγάρι καστόρινα μποτάκια με ίσια, λαστιχένια σόλα, μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει τα αθλητικά σας, στο γραφείο. Θεωρήστε τα ένα βήμα προς τη στιλιστική σας ωριμότητα.

•Τα κλασικά μποτάκια με λάστιχο έχουν δεχθεί πολλαπλά redesigns. Τα πιο ενδιαφέροντα της σεζόν είναι αυτά με τη στρογγυλεμένη μύτη και σε καφέ χρώμα.

•Τίποτα δεν ξεπερνά σε πρακτικότητα και κομψότητα ένα ζευγάρι δετά, δερμάτινα μποτάκια, για τις πρωινές εμφανίσεις. Ταιριάζουν με τα πάντα, από υφασμάτινο παντελόνι μέχρι κοτλέ, και από κοστούμι μέχρι πουλόβερ και παρκά.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Πάνω εικόνα, από αριστερά προς τα δεξιά: Δερμάτινα Oxford shoes, δερμάτινα loafers, λουστρίνι δετά παπούτσια και βελούδινα loafers, όλα από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 - Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Κάτω εικόνα: Δερμάτινα μποτάκια, όλα από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαιζωνος 95 - Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή