Χαλαρό λουκ στο γραφείο

Back in business: Οι πρώτες μέρες στο γραφείο ζητούν άνεση και ζεστασιά
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 11:55
UPD:12:46
In Icons We Trust
A- A A+

Η εορταστική περίοδος με τα πάρτι και τις συναντήσεις που απαιτούσαν ιδιαίτερη εμφάνιση αποτελεί πλέον παρελθόν, με την επιστροφή στο γραφείο να φέρνει στο προσκήνιο πιο άνετα και χαλαρά ρούχα.

Η ομάδα του In Icons We Trust εξηγεί πώς μπορεί κάποιος να είναι ταυτόχρονα χαλαρός, αλλά και καλοντυμένος.

• Το mix and match της γκαρνταρόμπας έχει πάνα επιτυχημένα αποτελέσματα, αρκεί να κυμαίνεστε στις ίδιες παλέτες και να προσέξετε τον συνδυασμό των prints.

IN ICONS WE TRUST

• Δανειστείτε από το καλό σας κοστούμι το σακάκι και αφήστε το να γίνει ο πρωταγωνιστής σε ένα κατά τα άλλα χαλαρό, σχεδόν athleisure στιλ.

• Επενδύοντας στην επιλογή ενός καλού μαύρου ζιβάγκο παρέα με ένα σκουρόχρωμο (ανθρακί, καφέ σκούρο ή μαύρο) παντελόνι, θα δώσετε ένα στίγμα καλαισθησίας που διατηρεί την διακριτικότητα της εμφάνισής σας. Πρωταγωνιστής εδώ είναι το σακάκι.

IN ICONS WE TRUST

• Δεν έχει σημασία το αν θα φορέσετε oxfords ή αθλητικά, ταιριάζουν εξίσου. Εδώ επελέγη η λύση ενός άνετου ζευγαριού sneakers που γίνεται ισορροπημένη βάση σε κάποιες εμφανίσεις γραφείου.

THE LOOK

Prince Of Wales Σακάκι, ζιβάγκο και παντελόνι από μαλλί Gant, όλα διαθέσιμα από τις Gant Boutiques.

Sneakers Saucony, διαθέσιμα από τα Saucony Stores Νέο Ψυχικό, Κηφισίας 300, Saucony Store Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 107, Runner Store & More Εμπορικό κέντρο My Golden Hall.

IN ICONS WE TRUST
Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή