Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Άρη

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 21:12
UPD:21:17
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στους «τυφλούς» βασιλεύει ο «μονόφθαλμος» κι έτσι, μαζί με δόση τύχης, ο Άρης νίκησε στον επίλογο της συνάντησης με 1-0 τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ήταν μέτρια στο μεγαλύτερο μέρος της, με τους ποδοσφαιριστές των δύο συγκροτημάτων να εμφανίζονται χωρίς ρυθμό, απόρροια και της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω Τζήλου και εορτών.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας του αγώνα ήταν πως η πρώτη και μοναδική τελική στα πρώτα 45 λεπτά καταγράφηκε στο 14΄, όταν ο Ματίγια εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέλεθ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη προσπάθεια στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό, όταν ένα σουτ του Μπερτόλιο έξω από την περιοχή μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο Κουέστα. Στο 64΄ νέο σουτ του Αργεντινού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Άρη.

Στο 72΄ και ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαράλες με προβολή από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να αστοχήσει ελάχιστα ο Γιουνές για τον Άρη, στο 79΄.

Το παιχνίδι είχε πια βρει ρυθμό και οι αντίπαλοι αναζητούσαν το τρίποντο, που πήγε τελικά στους γηπεδούχους, στο «λυκόφως» του αγώνα: στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, αιφνιδίασε τον Σαράνοφ και κατέληξε στα δίχτυα για ο πλεκτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις