Μαρτίνς: «Πρωτάθλημα και τελικό Europa League»

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 19:17
UPD:19:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα και τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa League, έθεσε ως στόχους της ομάδας για το 2019 ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Να παίζουμε καλά, να είμαστε υγιείς, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο, να πάμε στον τελικό του Μπακού. Είναι πολλά τα πράγματα που επιθυμώ, αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε καλά και να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, που είναι το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών αναφορικά με τους στόχους που έχει έως τη λήξη της περιόδου.

Για την πορεία στο Europa League είπε: «Αυτό που κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας είναι πως διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

 Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους και όμως τα καταφέραμε. Έχουμε δυνάμεις και φιλοδοξία. Μπορεί να είμαστε ικανοί να καταφέρουμε πιο μακριά. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλους συλλόγους όπως έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Θα εξετάσουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά, θέλουμε τον Μάιο να είμαστε ικανοποιημένοι και γεμάτοι.»

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος ανέφερε: «Η διακοπή είναι σημαντική για όλες τις ομάδες, γιατί δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να υπάρξουν αφίξεις ή αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, είναι ένα άγχος για τους προπονητές. Ήταν μια μεγαλύτερη παύση, λόγω της αποχής των διαιτητών, αλλά δεν μπορώ να τη σχολιάσω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις