Ήττα... εντός προγράμματος για τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 00:07
UPD:00:13
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ σε δεύτερο σερί ματς, ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στην Μαδρίτη.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Μπόγρη (κλήθηκε να καλύψει το κενό του Σέρβου στην θέση «5» κι έκανε ρεκόρ καριέρας με 12 πόντους), οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν... φυσιολογικά από τη Ρεάλ με 94-78 και μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Κίμκι βρίσκονται εκτός τετράδας (5η θέση).

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, έμεινε στη διεκδίκηση του ματς για τρεις περιόδους, αλλά στην τέταρτη και καθοριστική υστέρησε σε παραγωγικότητα και γνώρισε την 7η ήττα του σε 18 αγώνες στην Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης από την άλλη συνεχίζουν την καταδίωξη της κορυφής (2η θέση με ρεκόρ 15-3).

Ακόμη ένα milestone για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς «αναρριχήθηκε» στην 5η θέση του πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της σύγχρονης ιστορίας της διοργάνωσης (11 πόντους).

Νταμπλ-νταμπλ σε πόντους (12) και ασίστ (11) από τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ οι Ζακ ΛεΝτέι και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος τελείωσαν την αναμέτρηση με 15 και 13 πόντους, αντίστοιχα.

Ο Γκουστάβο Αγιόν (13π., 7ρ., 4ασ.), ο Φακούντο Καμπάτσο (13π., 5ασ.), ο Άντονι Ράντολφ (16π., 8ρ.) και ο Τζέφερι Τέιλορ (11π.) αποτέλεσαν τα... πρώτα βιολιά των νικητών.

Επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Κίμκι, την προσεχή εβδομάδα (17/01) στο ΣΕΦ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις