Γ. Αμυράς: Όποιος ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ψηφίζει την κυβέρνηση

Η απάντηση στον Πάνο Καμμένο
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 10:40
UPD:10:43
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Επιβεβαιώνεται η απουσία ενιαίας γραμμής μέσα στο Ποτάμι, μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Γιώργου Αμυρά. Αν και προ ημερών το γραφείο Τύπου του κόμματος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι η επίσημη θέση είναι «ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών, όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», ο κ. Αμυράς έσπευσε να σχολιάσει πως «όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία, ψηφίζει και την κυβέρνηση». 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» o βουλευτής του κόμματος, παραδέχθηκε ότι «το Ποτάμι δεν έχει μια θέση.  Άλλη έχω εγώ, άλλη ο Δανέλης, άλλη ο Σταυρός». Σημείωσε δε πως είναι η «είναι η ώρα των αποφάσεων» και συμπλήρωσε με νόημα: «Εναι πολύ σκληρά τα χαρτιά για να μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις». 

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του του στο Open για τους 151 βουλευτές, ο κ. Αμυράς παρατήρησε: «φάνηκε αρκετά σίγουρος ο Τσίπρας ότι θα βρει τους 151 ψήφους. Εμένα η καλύτερη μου απάντηση από πλευράς Ποταμιού θα ήταν να ζητήσει άμεση προσφυγή στις κάλπες».

Τόνισε δε ότι «κυβερνήσεις με δανεικούς βουλευτές είναι υποβάθμιση του κοινοβουλευτισμού». 

Ο κ. Αμυράς ρωτήθηκε και για την ανοίκεια επίθεση που δέχθηκε από τον Πάνο Καμμένο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά των F-16. H απάντησή του ήταν σκληρή, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Άμυνας «ανεμοδούρα», που «βρήκε εύκρατο κλίμα στα συριζαϊκα περιβόλια και άνθισε», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι γνωστή η χυδαιότητα του Καμμένου. Ο Καμμένος είναι ένας βόθρος και το θέμα είναι οι ΣΥΡΙΖΑοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν». 

«Μαζί διορίσαν τα κομματόσκυλα, μαζί το ένα, μαζί το άλλο» είπε, ενώ ειδικότερα για τον χαρακτηρισμό «νυφούλα», που χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος είπε: «Κρίμα που δεν τον άκουσα να με λέει νυφούλα γιατί θα του έλεγα "χίλιες φορές νυφούλα γιατί όλοι τις αγαπάνε τις νυφούλες παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ αν φύγεις από την κυβέρνηση"».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή