Διαζύγιο για τον Τζεφ Μπέζος μετά από 25 χρόνια γάμου

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 09:11
EPA/MICHAEL REYNOLDS
A- A A+

Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστά μονοπάτια μετά από 25 χρόνια γάμου έλαβαν ο  Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και η μέχρι πρότινος σύζυγός του Μακένζι.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με την περιουσία του να έχει εκτοξευθεί σε περισσότερα από 160 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω του μεριδίου του στην Amazon.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο 54χρονος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως «αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε τις ζωές μας ως φίλοι».

Η 48χρονη Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας, ενώ γνώρισε τον Τζεφ Μπέζος σε συνέντευξη για μια θέση στην εταιρεία επενδύσεων D.E Shaw στη Νέα Υόρκη, προτού ο μετέπειτα σύντροφός της ιδρύσει την Amazon.

Στο πρόσφατο παρελθόν, σύμφωνα με το Reuters, ο Τζεφ Μπέζος αποκάλυψε ότι η στήριξη της Μακένζι ήταν καθοριστική, όταν εκείνος ίδρυσε την Amazon ως μια διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης βιβλίων το 1994. Τον πρώτο χρόνο, μάλιστα, εκείνη είχε αναλάβει τα λογιστικά της εταιρείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή