Αίσιο τέλος στη μεταταγραφή Μπόρχα στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2006 09:42
A- A A+

Aίσιο τέλος δείχνει να έχει το «σίριαλ» Μπόρχα για τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ δηλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και πρόθυμος να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ξέρω (για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού) και θέλω να έρθω στην Ελλάδα. Έχω μάθει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό το θέμα», δήλωσε ο Φέλιξ Μπόρχα.

«Έχουμε την πρόταση του Ολυμπιακού στα χέρια μας. Θα μιλήσουμε με τον Φέλιξ μόλις γυρίσει από την Βραζιλία (όπου αγωνίζεται η ομάδα του για το Λιμπερταδόρες) και θα μας πει τι θέλει να κάνουμε. Του αρέσει η ιδέα να παίξει στην ομάδα του Ριβάλντο και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους», δήλωσε από την πλευρά του ο μάνατζερ του παίκτη, Ντένις Γουόκερ.

«Ξέρω ότι έχετε Πάσχα στην Ελλάδα και θα περιμένουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τα οικονομικά είναι δεδομένα και για τις δύο πλευρές, αλλά πρέπει να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες για να προχωρήσει η μεταγραφή. Νομίζω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε καταλήξει θετικά και ο Φέλιξ θα έρθει στον Ολυμπιακό», κατέληξε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ.

Πηγή Σπορ FM

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις