Μπάσκετ: Άνετες νίκες για Παναθηναϊκό και Άρη

Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 19:40
UPD:19:53
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

O Παναθηναϊκός επανέκαμψε άμεσα μετά την... ευρωπαϊκή ήττα από τον Ολυμπιακό, αφού ο Χολαργός δεν ήταν δυνατόν να τον κοιτάξει στα μάτια, ειδικά μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» νίκησαν με 86-64 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, σημειώνοντας την 11η επιτυχία σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς εκκρεμεί ο εξ αναβολής αγώνας τους με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, που είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, συγκεντρώνεται πια στη συνάντηση με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (9/1, 21:00), ενώ ακολουθεί το ταξίδι στη Βαρκελώνη για τον αγώνα της Παρασκευής (11/1, 22:00) με την Μπαρτσελόνα, για τη Euroleague.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Τόμας με 12 πόντους, ενώ από 10 σημείωσαν οι Καλάθης, Παπαπέτρου, Μήτογλου 10 και Λεκαβίτσιους, ενώ για τον Χολαργό υπέρτερος ήταν ο Χόκινς με 17 πόντους.

Να σημειωθεί πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο ισχίο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης, που επικράτησε στο Αλεξάνδρειο του Ηφαίστου Λήμνου με 65-54.

Ήταν η συνολικά τρίτη επιτυχία της μακεδονικής ομάδας στη φετινή Α1, με τους νησιώτες, που προέρχονταν από διαδοχικές νίκες, να σημειώνουν την έκτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίοι για τους «κίτρινους» ήταν οι Μπελ (16π., 2κλ) και ΜακΓκι (11π., 10 ριμπ., 1 κοψ.), ενώ για τον Ήφαιστο -των 25 λαθών- προσπάθησαν περισσότερο οι Γκότσερ (26π., 6 ριμπ., 4κλ.) και Φρεϊμάνις (11π.).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις