Football League: Τρίτη η Κέρκυρα, νέα αρχή για Σπάρτη

Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 17:15
UPD:18:34
INTIME SPORTS/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
A- A A+

Με νίκη άρχισε το 2019 για την Κέρκυρα, καθώς η επτανησιακή ομάδα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της για να νικήσει 1-0 τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League και να βρεθεί στην τρίτη θέση, προσπερνώντας το σημερινό αντίπαλό της.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τουράμ στο 44ο λεπτό με κεφαλιά και ήταν το πέμπτο στο φετινό πρωτάθλημα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό των Φαιάκων.

Η Σπάρτη νίκησε 3-0 τον Ηρόδοτο στη λακωνική πρωτεύουσα με γκολ των Καινούργιου (38΄, 80΄) και Βλαχομήτρου (55΄) και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Να σημειωθεί πως η Σπάρτη είχε σημειώσει μέχρι σήμερα μόλις πέντε γκολ στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανέβαλε τους αγώνες Αιγινιακός - Βόλος, Απόλλων Πόντου - Αήττητος και Δόξας Δράμας Καραϊσκάκης Άρτας.

Η απόφαση ελήφθη καθώς λόγω της έντονης χιονόπτωσης που προηγήθηκε στις προαναφερόμενες περιοχές, τα γήπεδα δεν πληρούσαν τις κατάλληλες συνθήκες για τέλεση των αναμετρήσεων. 

Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ομάδες θα πρέπει να εμφανιστούν στα ίδια γήπεδα την ίδια ώρα αύριο (Δευτέρα 7/1), προκειμένου οι διαιτητές να αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν οι αγώνες ή θα αναβληθούν οριστικά και θα οριστούν σε προσεχή ημερομηνία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις