Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Κρίστιτσιτς

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 16:23
UPD:16:26
aekfc.gr
A- A A+

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον 28χρονο Σέρβο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με την Ένωση για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο Κρίστιτσιτς γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1990 στο Βελιγράδι. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΟΦΚ Μπέογκραντ, με την οποία πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις (2 γκολ) και στα 18 του χρόνια η Σαμπντόρια προχώρησε στην απόκτησή του.

Η καριέρα του στην Ιταλία ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο στάθηκε αφορμή για να διαγνωστεί με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά εκείνος επανέκαμψε.

Στα χρόνια που ακολούθησαν αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα της Σαμπντόρια σε 101 επίσημα παιχνίδια και σημειώνοντας τρία γκολ με την ομάδα της Γένοβας.

Το Φεβρουάριο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπολόνια (16 συμμετοχές), ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Ισπανία για την Αλαβές, με την οποία έκανε 20 εμφανίσεις (3 γκολ) ως το καλοκαίρι του 2017, όταν επέστρεψε στην πατρίδα του για τον Ερυθρό Αστέρα.

Με την ομάδα του Βελιγραδίου μέτρησε 63 συμμετοχές, πετυχαίνοντας έξι γκολ. Ήταν βασικό στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας και στη συμμετοχή του στους ομίλους του φετινού UEFA Champions League, η οποία είχε ως κορυφαία στιγμή τη νίκη επί της Λίβερπουλ (2-0).

Με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας έχει τέσσερις συμμετοχές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις