Υπογράφει με ΠΑΟ ο Χανς Μπάκε

Τρίτη, 25 Απριλίου 2006 11:43
UPD:11:56
A- A A+

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες ο σουηδός προπονητής Χάνς Μπάκε.

Σε δηλώσεις του ο Χανς Μπάκε χαρακτήρισε την προοπτική συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό ευκαιρία και πρόκληση, σημειώνοντας πως θα ήταν τιμή του να δουλέψει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και μία από τις 25 μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Τις επαφές με τους «Πράσινους» επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μπάκε με δηλώσεις του στο σουηδικό και δανέζικο Τύπο. «Ναι, είναι αλήθεια. Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Είναι καλή περίπτωση. Τους είπα ότι ενδιαφέρομαι. Η προοπτική αυτή μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας παραδοσιακά μεγάλος σύλλογος, έχει σπουδαίους παίκτες και παίζει κάθε χρόνο στο Champions League ή στο UEFA. Δεν είναι λίγο πράγμα να συμμετέχεις συνέχεια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και πρόκληση για μένα».

«Είμαστε σε επαφές. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ελπίζω ότι όλα θα τελειώσουν καλά και για μένα και για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πάντα ήθελα να δουλέψω στη Νότια Ευρώπη. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα», δήλωσε ο 54χρονος τεχνικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις