Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Σολδάνο

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 22:22
UPD:22:26
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο ανακοίνωσε απόψε ο Ολυμπιακός, δίνοντας οριστικά τέλος στην υπόθεση του Αργεντινού πρώην επιθετικού της Ουνιόν Σάντα Φε.

Αφού πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, ο 24χρονος Λατίνος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την πειραϊκή ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. 

Η συμφωνία Ολυμπιακού - Ουνιόν προβλέπει ποσό 750.000 ευρώ στο σύλλογο της Αργεντινής, με την ελληνική ομάδα να κατέχει ποσοστό περίπου 85% των δικαιωμάτων του παίκτη και τους νοτιοαμερικανούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 15%, σε μελλοντική πώλησή του για ποσό μεγαλύτερο από 1,5 εκατ. ευρώ.

Αν ο Σολδάνο παίξει στο 75% των αγώνων του Ολυμπιακού τον επόμενο 1,5 χρόνο η Ουνιόν θα λάβει 200.000 ευρώ ως μπόνους, ενώ θα βάλει στα ταμεία της άλλα τόσα σε συμμετοχή του Ολυμπιακού στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Ο μισθός του ποδοσφαιριστή ορίστηκε σε περίπου 400.000 το έτος και θα αυξάνεται κλιμακωτά ανά σεζόν, ενώ στο συμβόλαιό του δεν ορίστηκε ρήτρα αποδέσμευσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις