Euroleague: Δύο στα δύο οι Ισπανοί, «ζωντανή» η Μακάμπι

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 00:08
UPD:00:14
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Νίκη που της επιτρέπει να... βλέπει τετράδα πέτυχε η Μπασκόνια στην Ρωσία, ενώ η Μπαρτσελόνα με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ μέρος επιβλήθηκε της Αναντολού Εφές. Η Μακάμπι, τέλος, ήταν η νικήτρια στο «θρίλερ» με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μεγάλη νίκη που της επιτρέπει να... ονειρεύεται τετράδα πέτυχε η Μπασκόνια στην Μόσχα επί της Κίμκι με 85-77. Οι Βάσκοι είχαν πέντε παίκτες... διψήφιους, με κορυφαίο τον Σιλντς που ήταν 100% εύστοχος σε όλες του τις προσπάθειες ( 15 πόντους με 2/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 2/2 βολές).

Επίσης, από 14 πέτυχαν οι Βόιτμαν και Χίλιαρντ, ο Τζάνινγκ σταμάτησε στους 12, ενώ με 10 τελείωσε το ματς ο Βιλντόζα. Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, από την απουσίασε και πάλι ο Σβεντ, ο Μίκι πέτυχε 19 πόντους.

Αν και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 17 πόντους μέσα στο «σπίτι» της από την Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει μεγάλη νίκη επί των Τούρκων με 80-65.

Μόλις 15 πόντους σημείωσε στο δεύτερο 20λεπτο η ομάδα του Αταμάν, η οποία δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην «σκυλίσια» άμυνα των Καταλανών, που είχαν σε εξαιρετική βραδιά τους Οριόλα και Σίνγλετον (14 και 13 πόντους αντίστοιχα).

Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου απέδειξε ότι... έχει σφυγμό, καθώς κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στο Ισραήλ επί της Αρμάνι Μιλάνο με 94-92. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, όπου οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σουτ που έκαναν,

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις