Ψωμιάδης: Oαση στην κυβέρνηση ο κ. Παυλόπουλος

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2006 18:50
A- A A+

«Σε όλες τις Κυβερνήσεις υπάρχουν Υπουργοί που αποτελούν την όαση. Μια όαση για το Νομάρχη της Θεσσαλονίκης είναι και ο κ. Παυλόπουλος... Μας έδωσε άμεσες λύσεις... Στα θέματα μεταφοράς των μαθητών, στα θέματα των ΚΕΠ, σε θέματα προσλήψεων. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα "θα μπει το νερό στο αυλάκι". Απόλυτα ικανοποιημένος φεύγω και από εδώ, όπως και από την κα Γιαννάκου », δήλωσε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπη Παυλόπουλο.

«Πέρυσι δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν τα κενά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Θέλω να πιστεύω ότι ένας αριθμός και ιδίως εκείνος που είναι απαραίτητος με βάση τις ειδικότητες οι οποίες είναι αναγκαίες, θα καλυφθεί... Η επίσκεψη του κ. Ψωμιάδη μου έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε την ανασκόπηση του θεσμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Ηταν ένας γενικότερος διάλογος πάνω σε μεγάλα ζητήματα», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

«Αν δεν υπήρχε ο κ. Παυλόπουλος, σε συνεργασία με τον κ. Αλογοσκούφη, σήμερα δεν θα υπήρχε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ελλάδας. Και αναφέρομαι στους πόρους. Οι πόροι, μέσα σε ένα εξάμηνο, οκτάμηνο, διπλασιάσθηκαν. Κι αυτό μας κρατάει όρθιους», πρόσθεσε ο κ. Ψωμιάδης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή