Πολύ κοντά σε Σολδάνο ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 22:14
UPD:22:25
youtube
A- A A+

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι συζητήσεις των «ερυθρόλευκων» με την Ουνιόν Σάντα Φε, όπου ανήκει ο παίκτης, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μπορεί προς το παρόν να μην έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι τα όποια εμπόδια υπάρχουν θα ξεπεραστούν και μέσα στα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή θα πάρει «σάρκα και οστά».

Ο Σολδάνο τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, ενώ οι άνθρωποι της Σάντα Φε έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να κρατήσουν άλλο τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του περιμένει να ολοκληρωθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες έτσι ώστε να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της Ουνιόν να ανανεώσει με τον Σολδάνο για να πάρει περισσότερα χρήματα τον Ιανουάριο έπεσαν στο κενό.

Ο παίκτης δεν δέχτηκε και πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που θα φτάσει στο 1,5 εκ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του (το υπόλοιπο ανήκει στην οικογένειά του).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις