Μπλατ: «Δεν κοιτάζουμε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα»

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 11:17
UPD:15:19
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει του αυριανού (27/12, 19:15) αγώνα του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα, για την τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουμε.»

Το 1-13 των Τούρκων μετά από 14 αγωνιστικές δεν απασχολεί καθόλου τον Αμερικανοϊσραηλινό προπονητή των Πειραιωτών: «Είναι δεδομένο πως θα παλέψουν. Ξέρω πολλούς ανθρώπους εκεί, πολλούς παίκτες, ενώ γνωρίζω και αρκετούς από τους παίκτες που απέκτησαν.

Προσφάτως, η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Όμως και εμείς πάμε για να παίξουμε και για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», είπε αρχικά ο Μπλατ και συνέχισε:

«Το έχω πει πολλές φορές. Στην Euroleague πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι. Αν κοιτάξεις πίσω θα χάσεις κάτι που βρίσκεται μπροστά σου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα. Παίζουμε πολύ καλά τελευταίως, έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Να μην τους υποτιμήσουμε καθόλου.»

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός θα επηρεαστεί από το κλίμα των ημερών επειδή στο ρόστερ του υπάρχουν αρκετοί οικογενειάρχες, ο Μπλατ ξεκαθάρισε πως «...οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. Είναι μέρος της ζωής μας. Βρισκόμαστε δέκα μήνες λίγο πολύ παντρεμένοι με το μπάσκετ.

Το καλοκαίρι έχουμε τις διακοπές μας. Αυτό είναι μέρος της πίεσης που νιώθει ένας αθλητής και δεν υπάρχουν παράπονα. Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε πολύ πιο δύσκολα από εμάς, οπότε δεν υπάρχουν παράπονα.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις