Συμφωνία Καστίγιο - Τσίβας σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2006 12:09
A- A A+

Δεδομένη θεωρείται, σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, η συμφωνία της Τσίβας με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Νέρι Καστίγιο.

Σύμφωνα πάντα με τους Μεξικανούς, η Τσίβας έχει καταλήξει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή σε συμφωνία συνεργασίας τετραετούς διάρκειας, ενώ στη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται απίθανο να «ναυαγήσει» η μεταγραφή (όπως τον περασμένο Ιανουάριο) καθώς το συμβόλαιο του Καστίγιο με τον Ολυμπιακό λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

«Η Τσίβας έχει συμφωνήσει με τον Καστίγιο, ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Ο Νέρι Καστίγιο είναι πιο κοντά από ποτέ στους Τσίβας. Η Γουαδαλαχάρα έχει εξασφαλίσει από τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του ένα προσύμφωνο για τέσσερα χρόνια. Ο Νέστορ ντε λα Τόρε, αντιπρόεδρος των Τσίβας, διαβεβαιώνει ότι η συμφωνία έχει επιτευχθεί με τον πατέρα του Νέρι Καστίγιο, με τη συγκατάθεση του υιού του. Οι δυο τους θα βρεθούν στα τέλη Μαΐου στη Γουαδαλαχάρα, ώστε να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο αντιπρόεδρος των Τσίβας υποστήριξε ότι αυτή τη φορά η συμφωνία δεν πρόκειται να αλλάξει», αναφέρει δημοσίευμα μεξικανικής εφημερίδας.

Στο δημοσίευμα παρατίθενται και δηλώσεις του αντιπροέδρου της μεξικανικής ομάδας, με τον κ. Ντε λα Τόρε να καταφέρεται εναντίον της διοίκησης του Ολυμπιακού, στην οποία αποδίδει το ναυάγιο της μεταγραφής τον Ιανουάριο: «Δεν μας άρεσε ο τρόπος με τον οποίο μας μεταχειρίστηκε η ελληνική ομάδα. Θεωρώ ότι δεν μας αντιμετώπισαν με τον απαιτούμενο σεβασμό».

Την επικείμενη μεταγραφή του γιου του στην Τσίβας επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Καστίγιο μιλώντας στη «Μιλένιο» του Μέξικο Σίτι. «Ο Νέρι είναι ενθουσιασμένος. Τον Γενάρη δεν πήγε στην Τσίβας, αλλά τότε δεν υπήρχε συνεννόηση. Τώρα, όμως, όλα είναι διαφορετικά. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, αλλά έξι μήνες πριν από τη λήξη μπορεί να συζητά προτάσεις. Επίσης, η ομάδα του θα δει διαφορετικά την περίπτωση, μιας και τον Δεκέμβριο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Αυτό δεν γίνεται. Εχουμε, όμως, δώσει την υπόσχεσή μας στην Τσίβας», τόνισε.

Πηγή Supersport FΜ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις