Μπάσκετ: Ημέρα ντέρμπι

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 12:53
UPD:15:10
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Αγωνιστική των ντέρμπι είναι η 10η στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, μιας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις μεταξύ των τεσσάρων πρωτοπόρων.

Ολυμπιακός και Περιστέρι μετρούν από μία ήττα στις 9 πρώτες αγωνιστικές, αμφότεροι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «κυανοκίτρινους» στο ΣΕΦ.

Μετά τα διπλά παιχνίδια στη Euroleague αυτή την εβδομάδα και το νικηφόρο σερί 3-0, ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί την κούραση και να ξεπεράσει το εμπόδιο της τρίτης καλύτερης ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

To Περιστέρι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με νίκη επί του Πανιωνίου το περασμένο Σάββατο (15/12) και στο δρόμο του βρίσκει, με ανάπαυλα μίας αγωνιστικής, έναν από τους δύο «μεγάλους» της Α1 και μάλιστα εκτός έδρας ξανά. 

Η απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία αλλάζει τα δεδομένα, με τους Γιώργο Βόβορα, Φραγκσίκο Αλβέρτη που θα είναι όρθιοι στον πάγκο των «πρασίνων» να καλούνται να καθοδηγήσουν τον πρωταθλητή.

Θα «ξυπνήσουν» οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ή θα εκμεταλλευτεί η ικανή για όλα ΑΕΚ την... αναμπουμπούλα στο «πράσινο στρατόπεδο»;

H 8η συνεχής νίκη στο Basketball Champions League (επί της Νίμπουρκ) πιστοποιεί την καλή αγωνιστική κατάσταση της Ένωσης, παρά τις απουσίες των Ξανθόπουλου και Καββαδά. 

Το πρόγραμμα (Κυριακή 23 Δεκεμβρίου) 

  • Ολυμπιακός-Περιστέρι (15:00)
  • Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (17:00)
  • Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21:00)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις