Μπάσκετ: Μάχες σε τέσσερα «μέτωπα»

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 12:48
UPD:15:09
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η συμμετοχή στα πλέι οφ είναι το διακύβευμα για το Λαύριο, που, υποδεχόμενο τον Προμηθέα Πατρών έχει την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα οκτάδας, αν νικήσει, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Από την πλευρά τους, με 3 περισσότερους βαθμούς από τον αντίπαλό τους, οι Αχαιοί στοχεύουν την τετράδα. Στο ντεμπούτο του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του, ο Άρης υποδέχεται τον Χολαργό και το ερώτημα είναι αν θα πετύχει τον πρώτη εντός έδρας νίκη του για φέτος στην Α1.

Ο Χολαργός έχει συλλέξει 2 περισσότερους βαθμούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά μακριά από το «Αντώνης Τρίτσης» δυσκολεύεται, όπως φαίνεται από το 1/5 μέχρι τώρα.

Μια νίκη σε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά ο ΠΑΟΚ, που στη Νέα Σμύρνη θα τα δώσει όλα για μία δεύτερη, απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν υπερασπιστεί τρεις φορές (στις πέντε) την έδρα τους και διαθέτουν κίνητρο για να δυσαρεστήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» και να μειώσουν στον ένα βαθμό την απόσταση που τους χωρίζει.

Το πρόγραμμα (Σάββατο 22 Δεκεμβρίου):

  • Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο (15:00)
  • Λαύριο-Προμηθέας Πατρών (15:30)
  • Ήφαιστος Λήμνου-Κύμη (15:30)
  • Άρης-Χολαργός (17:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις