Στίβος: Μητέρα η Άλισον Φίλιξ

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 22:08
UPD:22:10
EPA/BERND THISSEN
A- A A+

Τις ευτυχέστερες ημέρες της ζωής της διάγει η Άλισον Φίλιξ. Η Αμερικανίδα εξάκις Ολυμπιονίκης και κορυφαία σπρίντερ στον πλανήτη έφερε στον κόσμο την κόρη της, με πρόωρο τοκετό και με καισαρική τομή.

«Προσπαθώ να είμαι ανοιχτή σε ό,τι προβλέπει ο Θεός για εμένα και την οικογένειά μου. Αισθάνομαι ακόμη νευρική κι ευάλωτη, αλλά ταυτόχρονα γενναία κι ενθουσιασμένη» ανέφερε η 33χρονη πρωταθλήτρια, σε δήλωσή της, στην ιστοσελίδα της Ολυμπιακής Επιτροπής των ΗΠΑ.

«Κάθε ημέρα, στέκομαι δίπλα στην κόρη μου (στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών) και παρακολουθώ τον αγώνα της. Κάθε ημέρα, γίνεται ισχυρότερη και πιο όμορφη. Είναι απίστευτο, το πόσο γρήγορα αλλάζουν οι προτεραιότητές σου στην ζωή. Το μοναδικό που με ενδιαφέρει τώρα, είναι η κόρη μου. δεν με απασχολεί εάν θα ξανατρέξω!», πρόσθεσε.

Η μικρή Καμρίν ήλθε στον κόσμο στις 28 Νοεμβρίου, μετά από μόλις 32 εβδομάδες κύησης και αφού οι γιατροί αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες, λόγω επιπλοκών

Τόσο η Φίλιξ όσο και η μικρή, είναι καλά στην υγεία τους, αν και η Καμρίν θα παραμείνει για μερικές εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα.

Η Φίλιξ, που θέλει να λάβει μέρος στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, το 2020 στο Τόκιο, είναι η μόνη Αμερικανίδα που έχει κατακτήσει 6 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (έχει και 3 ασημένια) στον στίβο και μαζί με την Τζαμαϊκανή Μέρλιν Ότι (3 ασημένια, 6 χάλκινα), έχουν το ρεκόρ με συνολικά 9 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις