Επίθεση Πάγκαλου στους «αριβίστες» και «αναρριχητές» του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 02 Μαΐου 2006 11:51
UPD:12:02
A- A A+

Για «αριβίστες, αναρριχητές» και ... «ψώνια» του ΠΑΣΟΚ, που κινούνται με γνώμονα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, κάνει λόγο σε συνέντευξή στα «NEA» ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Στην παρέμβασή του στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας θα πρέπει να επιλεγούν πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής.

Όσον για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Πάγκαλος δηλώνει: «Ήμουν και είμαι πολύ κοντά στις απόψεις του Γιώργου Παπανδρέου σε μια σειρά από θέματα. Έχουμε συζητήσει πολύ μαζί, όσο λίγοι μάλλον, κι επίσης έχω αποδείξει πως είμαι κάποιος που γνωρίζει να σέβεται τις διαδικασίες. Ουσιαστικά. Όχι σε ψηφίζω για αρχηγό και αρχίζω τις τρικλοποδιές». «Όταν υπάρχει ένας πρόεδρος του κόμματος τον οποίο εκλέξαμε όλοι μαζί πρέπει να βαδίσουμε για την καταξίωσή του. Έτσι αποφασίσαμε. Αύριο πιθανόν να είναι άλλος, όπως χθες ήταν άλλος», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Θόδωρος Πάγκαλος ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι θέμα χαρακτήρα να μην παίρνει θέση για τίποτα. «Οι διεθνείς θέσεις του πρωθυπουργού είναι προέκταση της εσωτερικής του συμπεριφοράς. Δεν παίρνω θέση σε τίποτα, δεν κάνω τίποτα, αποφεύγω τα προβλήματα, τα αναβάλλω, ελπίζω ότι ο χρόνος θα τα λύσει. Είναι θέμα χαρακτήρα πια. Είμαι πεπεισμένος. Δεν είναι θέμα επιλογών», τονίζει.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή