Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού ο διαιτητής Τζήλος

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 12:19
UPD:15:31
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος υπήρξε θύμα επίθεσης αγνώστων και ξυλαδαρμού σήμερα (19/12) στη Λάρισα, έξω από το σπίτι του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ρέφερι της Super League δέχθηκε την επίθεση όταν βγήκε από την οικία του, από τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Συγκεκριμένα, η επίθεση εκδηλώθηκε όταν ο Τζήλος μπήκε στο αυτοκίνητό του. Οι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι, τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν σε πρόσωπο και γόνατο.

Ο Λαρισαίος διαιτητής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία έχει ήδη εκκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της ταυτότητας των δραστών. 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, στην οποία ανήκει ο Τζήλος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο.

Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις