Από τον Ιανουάριο του 2018 ήθελε Γιουβέντους ο Ρονάλντο

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:02
UPD:12:04
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, κατέστησε σαφές ότι επιθυμούσε να ενταχθεί στους πρωταθλητές της Serie A ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες.

Ο 33χρονος Ρονάλντο έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ιταλία με μια εκπληκτική συμφωνία αξίας 112 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιούλιο, αμέσως μετά τον τρίτο συνεχή θρίαμβο της «βασίλισσας» στο Champions League.

Ο πεντάκις νικητής της «Χρυσής Μπάλας» έχει εγκατασταθεί απρόσκοπτα στη Γιουβέντους, σημειώνοντας 11 γκολ στη Serie A και 12 σε όλους τους αγώνες της.

Ο Μέντες ισχυρίστηκε ότι οι συνομιλίες για τη μεταγραφή του Ρονάλντο στο Τορίνο ήταν σε εξέλιξη στις αρχές του έτους. Όπως ισχυρίζεται, μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή Φάμπιο Παράτιτσι και τον πρόεδρο της «Γιούβε», Αντρέα Ανιέλι, προτού οι Ιταλοί να αντιμετωπίουν τη Ρεάλ στους προημιτελικούς του Champions League.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία του παιχνιδιού, έτσι πολλές ομάδες τον ήθελαν», δήλωσε ο Μέντες στην ιταλική αθλητική εφημερίδα Tuttosport. «Ο Κριστιάνο μού είπε τον Ιανουάριο ότι ήθελε να ενταχθεί στους "μπιανκονέρι". Εκείνη την εποχή, δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατή μια συμφωνία, αλλά υποθέτω ότι έκανα λάθος», πρόσθεσε.

«Συναντήθηκα με τον Παράτιτσι και τον (αντιπρόεδρο) Νέντβεντ πριν από το παιχνίδι Γιουβέντους-Ρεάλ στο Τορίνο (τον Απρίλιο) και μετά συναντήθηκα και με τον Ανιέλι, οπότε άρχισα να πιστεύω ότι ήταν δυνατή μια συμφωνία». Ο Μέντες συμπλήρωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για το deal διήρκεσαν «δύο ή τρεις μήνες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις